Servis Televizora

Popravka Televizora Novi Beograd

SERVIS LCD TELEVIZORA

Servis LCD Televizora  svih poznatih Svetskih Proizvodjaca ( SamsungLGSonyJVCSharpCrownVoxToshiba) Van garantnog roka. BGD Energy Ima Mogucnost nabavke rezervnih delova  za Vase LCD televizore sto nam omogucava da popravke televizora izvrsimo u najkracem mogucem roku. Naš servisni centar brine o Vašim uređajima, u roku od 24h vrši pregled i dijagnostiku kvara i popravku u najkraćem mogućem roku.

Dijagnostika kvara  LCD Televizora je Besplatna. Svojim terenskim vozilom besplatno mozemo preuzeti Vas LCD Televizor I u najkracem mogucem roku isporucti Popravljen LCD Televizor na zeljenu adresu. Bice nam zadovoljsto da Vas LCD Televizor poverite na Popravku nasem Servisu I uverite se u strucnost I iskustvo nasih  majstora koji dugi niz godina vrse Popravke Svih Vrsta Televizora.

U nasem servisnom centru mozete kvalitetno servisirati Vas LCD Televizor uz Sestomesecnu garanciju. Ukoliko niste u mogucnosti da Vas LCD Televizor sami dostavite u nas Servis – posaljite nam Vas  LCD Televizor brzom postom. Vase je samo da dobro upakujete LCD Televizor koji ne radi – sve ostalo je nasa briga. Popravljen LCD Televizor sa sestomesecnom garancijom ce Vam biti dostavljen na kucnu adresu , i to u najkracem mogucem roku.

“Servis Malih Kucnih Aparata I Televizora BGD ENERGY D.O.O.” je Generalni ovlašćeni servis koji se bavi servisiranjem prvenstveno malih kućnih aparata brendova Moulinex ,Tefal, Krups, Rowenta, Clatronic, Linea, Aeg, Vorner, Luxell  u garanciji i Van garantnog roka! Ugovor sa proizvodjacima koji su dugi niz godina lideri na evropskom tržištu malih kucnih aparata nam omogucava nabavku svih neophodnih rezervnih delova za popravku malih kucnih aparata i Televizora. Takođe, nudimo sirok asortiman pribora I dodatne opreme za Vase uređaje po najpovoljnijim cenama

Usvajajući politiku kvaliteta usluga “servisa malih kucnih aparata I televizora BGD ENERGY D.O.O.” potvrđuje nameru da učvrsti poziciju na tržištu u pružanju usluga visokog kvaliteta popravki Televizora i malih kucnih aparata te da se stalno usavršava. Vršimo popravke Vaših uredjaja i nakon isteka garantnog roka. Proizvodjaci brendova za koje smo ovlasceni servis su smanjili cene rezervnih delova za svoje proizvode. Popravke Televizora su sada jeftinije i sada i Vi možete sačuvati okolinu Popravkom Televizora koji više nije u garantnom roku. Pitajte nas za cenu Servis Televizora i uverite se u našu konkurentnost na tržištu.